Info u vezi poslovanja tokom pandemije Covid-19

Objavljeno od: Silver House Media
Kategorija: Vesti

Poštovani gosti,

od izbijanja pandemije korona virusa (Covid – 19) način života i putovanja se zanačajno promenio. Bezbednost i sigurnost svih nas postali su prioriteti. Shodno tome, posvetili smo posebnu pažnju unapređenju mera koje će vaš boravak učiniti bezbrižnijim.

 

U vezi sa tim primenjujemo sledeće :

Obuka zaposlenih

Svi zaposleni su prošli program obuke u skladu sa uslovima svog radnog mesta, radi smanjenja rizika koji mogu dovesti do narušavanja bezbednosti i sigurnosti na najniži mogući nivo. Svaki zaposleni, bilo da on lično ili neko od njegovih najbližih, ima bilo kakvie simptome koji mogu ukazivati na mogućnost infekcije virusom, dužan je da bez odlaganja napusti ili odloži dolazak na svoje radno mesto na četrnaest dana od nastale situacije.

Poboljšan način čišćenja

Postojeći način čišćenja, koji je bio na veoma visokom nivou, unapređen je novim načinom i pojačanom dezinfekcijom svih površina. Tokom čišćenja i dezinfekcije, koristimo kako hemijski tako i termički način dezinfekcije predmeta i površina. U novom procesu proširen je asortiman sredstava kojim se čisti i dezinfikuje, a u nabavci istih birane su najprestižnije firme iz svojih oblasti.

Primena novih mera dovela je do korekcija u poslovanju:

Zaposleni:

  • Merenje temperature zaposlenih prilikom dolaska na posao.
  • Nošenje lične zaštitne opreme i primena najstrožijih propisanih higijenskih mera zaposlenih.
  • Mere socijalnog distanciranja.
  • Povećana učestalost čišćenja javnih površina.

Smeštaj:

  • Termička i hemijska dezinfekcija posteljine.
  • Dezinfekcija svih površina i predmeta nakon odjave gostiju.
  • Uklanjanje svih nepotrebnih ukrasnih predmeta iz soba.

 

Sve ove mere preduzimamo da bi se kod nas osećali sigurnije i prijatnije, baš kao u svojim domovima.

Svakodnevno pratimo razvoj situacije, povezane sa pandemijom Kovid-19, kako bi se naše poslovanje blagovremeno prilagodilo i u najboljoj meri poboljšala sigurnost za Vas i naše zaposlene.

Uveravamo Vas da je naše tradicionalno gostoprimstvo na još većem nivou, da su naši osmesi još uvek tu uprkos maskama, i da ćemo vam sada više nego ikad ranije omogućiti osećaj sigurnosti vaše druge kuće.

Ostanite  zdravo i dobro, vaš HOSTEL SILVER HOUSE!!! 


Ocenite nas!
Vaš Hostel "Silver House"

0 / 5 3.67
EnglishSerbian