Hostel Silver House se nalazi na dve lokacije u gradu sa više od 5 godina postojanja.

Hostel Silver House Novi je smešten u Čačku, na oko 450 metara od Gradskog šetališta. Gostima su na raspolaganju besplatan bežični internet u svim prostorijama i besplatan parking u okviru objekta. Sve sobe poseduju TV sa kablovskim kanalima. Pojedine imaju sopstveno kupatilo sa tušem. Neke sobe uključuju korišćenje zajedničkog kupatila. Hostel Silver House Novi ima 24-časovnu recepciju.

Nekoliko kafića se nalazi u okviru kratke šetnje od objekta, a restoran je udaljen oko 50 metara. Aranđelovac je udaljen 65 km od hostela, Kraljevo je udaljeno 36 km od objekata, a Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu 138 km. U blizini se nalzi nekoliko banja kao što su Ovčar banja i Atomska banja Gornja Trepča.

Objekat Silver House Hostel nudi smeštaj u Čačku. Svaka soba sadrži flat-screen TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo. U hostelu su dostupni besplatan WiFi i besplatan privatni parking. Sve sobe su klimatizovane i imaju garderobere.

Osoblje recepcije koja radi non-stop govori engleski, hrvatski i srpski jezik i može da vam pomogne da isplanirate svoj boravak.

Hostel Silver House Novi
Hostel Silver House
Hostel Silver House
Hostel Silver House Novi
Hostel Silver House Novi
Hostel Silver House

REZERVIŠITE NA VREME & UŠTEDITE

Hostel Silver House se nalazi na dve lokacije u Čačku i možete izvršiti rezervaciju za oba objekta putem telefona, uživo ili preko Booking.com.


Ocenite nas!
Vaš Hostel "Silver House"

0 / 5 4